Dispositivos e acessórios
Sage and buckwheat stuffing balls
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.8 g
Energia
953.1 kJ /
226.9 kcal
Gordura
9.1 g
Fibra
7.5 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Sun-dried tomato tartare
15min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Beetroot ketchup
1h 15min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Coriander pesto
5min
Rosemary and sea salt crackers
35min