
Dispositivos e acessórios
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Nutrição por 1 portion
Energia
115.4 kcal /
482.6 kJ
Proteína
2.2 g
Gordura
6.3 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
3.5 g
Sódio
326.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia