Dispositivos e acessórios
Spring greens with grapefruit
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for ice bath500 g
-
ice cubes for cooling
-
asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
zucchini cut into rounds (approx. 1 cm)200 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
olive oil30 g
-
pink grapefruits 50 g of juice and remaining segmented2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chia seeds2 tsp
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
walnuts cut into pieces40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
295.8 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut salad
10min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Green goodness soup
10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Mediterranean carrot fritters
1h
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Colourful quinoa salad
40min