Dispositivos e acessórios
Pasta Fagioli Soup
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Energia
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Spanish Rice
30min
Minestrone
45min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Cornbread Pie
1h 25min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
New Jersey Tomato Pie
45min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min