![Pasta Fagioli Soup Pasta Fagioli Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/850D11C3-7F17-45F0-9B96-C97785333A4B/Derivates/620B5BA3-C2DB-4F4B-B9B0-A1806FCEE04E.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
- 4 oz red onion, quartered
- 1 oz celery, in pieces (2 in.)
- 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 1 oz tomato paste
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
- ½ tsp dried oregano
- 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
- 32 oz vegetable stock
- 5 oz ditalini pasta
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 oz Parmesan cheese, grated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2075.8 kJ / 496.1 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 46.4 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 439.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Tomato Soup
30 min
White Pesto Pasta
40 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Mexican Creamed Corn
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Biscuits and Gravy
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min