Dispositivos e acessórios
Pasta Fagioli Soup
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Energia
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Easter Egg Bread Nests
2h 40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Shrimp and Crab Stack
25min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Cacio e Pepe
30min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min