Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
ou 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1659 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 13 g
Receitas alternativas
Chickpea soup with spinach
40 мин.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Mixed Seafood Risotto
40 мин.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2ч. 20 мин.
Mushroom pie
1ч. 30 мин.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Seafood Rice
1h 15min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Portuguese Leeks
45 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min