Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
ou 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1659 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 13 g
Receitas alternativas
Pasta al Arrabiata
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 Min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Tomato Rice
30 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min