Dispositivos e acessórios
Smoked Indian-spiced quail
Preparação 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
401.1 mg
Proteína
70.2 g
Energia
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Gordura
64.3 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chocolate and nut babka
3h
Hornazo
Nenhuma avaliação
Beef rendang
1h 55min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Bloody Maria
2h 45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Pearl rice meatballs
2h
Fortune cookies
2h 5min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min