Dispositivos e acessórios
Smoked Indian-spiced quail
Preparação 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
401.1 mg
Proteína
70.2 g
Energia
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Gordura
64.3 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20min
Ladoo
1h 20min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Hazelnut torte
3h 15min
Apple and date cake
1h 30min