![Smoked Indian-spiced quail Smoked Indian-spiced quail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c904e04-0d28-4be0-9b9b-5455dfdb0dc8/Derivates/9808bce2-9e7d-4885-9540-744b54a03271.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Proteína
- 70.2 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Gordura
- 64.3 g
- Gordura saturada
- 24.5 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 401.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1j
Globe artichokes with lemon garlic butter
1j
Thai Prawn Patties
1h 20min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Cheesecake ice cream
3 Std.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Prawn wontons
2 Std.
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Rum baba
3 Std.
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Tamarind Pork Curry
35min