Dispositivos e acessórios
Fish and Zucchini
Preparação 10min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3052.9 mg
Proteína
40.7 g
Energia
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for One
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h