![Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f10ffa8-9abe-42b9-ba7d-ed8738f8c96f/Derivates/a7e10474-7b40-49c2-9634-383b1e280fa9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (opcional)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1895 kJ / 454 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 25 g
Receitas alternativas
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Spelt bread
1h 45min
Sourdough Rye
51h 10 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min