Dispositivos e acessórios
Ginger Scallion Fish Slices
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
678.7 mg
Proteína
26.4 g
Energia
836.1 kJ /
199.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min