Dispositivos e acessórios
Ginger Scallion Fish Slices
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
678.7 mg
Proteína
26.4 g
Energia
836.1 kJ /
199.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
KL Hokkien Noodles
35 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Stir Fried French Beans
15 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Ginger Pork
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Chicken and Pork Adobo
40 min