Dispositivos e acessórios
Mapo Tofu
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
654 mg
Proteína
13 g
Energia
612 kJ /
146 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix®️ Experience Menu
33 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Yam Rice
45min