![Brussels sprouts with lime crumb Brussels sprouts with lime crumb](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ADB270B-45DD-4BE1-B279-0D3B846230F9/Derivates/3C000648-29BC-481A-8F16-3CE79B8E83BF.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 pieces lime zest, no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)
- 30 - 40 g bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters
- 1 tbsp flaked almonds
- 50 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 tsp avocado oil, plus extra for drizzling
- 1 garlic clove
- ½ tsp balsamic glaze, to taste
- 1 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 1 pinch salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1069.2 kJ / 255.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Hidratos de carbono
- 18.2 g
- Gordura
- 17.5 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 341 mg
Receitas alternativas
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Citrus seafood salad
1h
Creamed spinach
15 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Peaches in white wine syrup
4h
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Turmeric fish
30 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Pears in red wine
3h 20 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min