Dispositivos e acessórios
Brussels sprouts with lime crumb
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
lime zest no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)2 pieces
-
bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters30 - 40 g
-
flaked almonds1 tbsp
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
avocado oil plus extra for drizzling2 tsp
-
garlic clove1
-
balsamic glaze to taste½ tsp
-
water1 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
341 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1069.2 kJ /
255.6 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Waldorf salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Green goodness soup
10min
Quinoa sushi
2h 45min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Quick prawn stir-fry
20min
Cauliflower "fried" rice
45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Spring frittata
1h 15min