Dispositivos e acessórios
Creamed pāua soup
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Lemon and thyme oil
-
lemons zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing3
-
fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing20 g
-
extra virgin olive oil500 g
Mussel stock
-
olive oil10 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
garlic cloves crushed2
-
dry white wine150 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see Tips)1000 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Creamed Pāua
-
water2 tbsp
-
cornflour2 tsp
-
pāua (see Tips)180 g
-
olive oil10 g
-
eschalot1
-
garlic clove1
-
salt to season
-
ground pepper to season
-
lemon juice to taste
-
fresh chives chopped, for garnishing
-
crusty bread to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2057.9 mg
Proteína
48.9 g
Energia
7503.3 kJ /
1786.5 kcal
Gordura
164.7 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
39.3 g
Hidratos de carbono
22.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Custard horns
1h 45min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Pickled fruit
744h 45min
Quick puff pastry
1h 20min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Steamed wholemeal bread
2h