Dispositivos e acessórios
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Preparação 15min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingredientes
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
34 mg
Proteína
4 g
Energia
991 kJ /
237 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kneading: Asian Recipes
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shallot Oil
25min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Egg Tarts
50min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Killer Toast
2h