![Kamut Risotto with Parmesan Zucchini Kamut Risotto with Parmesan Zucchini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b998f50-b4e0-41fa-8f39-6411f9a4a2e4/Derivates/38c6d175-ac92-486e-ad1a-372013d0f5ae.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1950 kJ / 466 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 830 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12sa 20 dk
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min