
Dispositivos e acessórios
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Preparação 20min
Total 9h 45min
6 portions
Ingredientes
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
466 kcal /
1950 kJ
Proteína
12 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
48 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
830 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Alternative Risottos
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos