![White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d26e3eaa-ba13-4eb8-9103-fd5ae72edcb2/Derivates/bc4d70b6-bbf2-41a8-88c8-63cb783ca7a3.jpg)
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White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2142 kJ / 512 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 12 g
- Sódio
- 1464 mg
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