Dispositivos e acessórios
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
Preparação 10min
Total 55min
12 portions
Ingredientes
-
heads cauliflower large, cut in florets (approx. 36 oz), divided2
-
fresh sage leaves plus extra to garnish10
-
1 tsp dried marjoram, leaves onlyfresh marjoram leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary, leaves only5 sprigs
-
stale bread cubed (2 in.)5 oz
-
garlic cloves4
-
red onions quartered6 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt plus extra to season, to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper plus extra to season, to taste2 tsp
-
chicken livers8 oz
-
8 oz chicken brothturkey broth8 oz
-
4 oz sherryMadeira wine4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
6 g
Energia
573 kJ /
137 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Favorites with Chef Bill Yosses
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tzatziki
20min
Mayonnaise
5min
Easy Coddled Eggs
35min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Nenhuma avaliação
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Tuna Tapenade
5min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Beet Hummus
20min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h