Dispositivos e acessórios
Boston baked beans
Preparação 10min
Total 30h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1205.1 mg
Proteína
19.5 g
Energia
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
34.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried carrot and ginger soup
40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45min
Dessert dukkah
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Basic vegetable stock
1h
Tomato and lentil dahl
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min