Dispositivos e acessórios
Boston baked beans
Preparação 10min
Total 30h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1205.1 mg
Proteína
19.5 g
Energia
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
34.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Buckwheat bread
2h 5min
Brown rice salad
40min