Dispositivos e acessórios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Preparação 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Gordura
44 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips & savoury spreads
52 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Nenhuma avaliação
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Zucchini cheddar slice
45min