Dispositivos e acessórios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Energia
341.1 kJ /
81.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Charcoal waffle cones
35min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Minted Moscow mule cocktail
10min