Dispositivos e acessórios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Energia
341.1 kJ /
81.5 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas tiramisu
24h 20min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Risotto pomodori with burrata
30min
Frozen coconut Margarita
6h 5min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Traditional French chocolate canelé
49h
Caipiroska
5min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Gnocchi
1h 40min
Pasta e fagioli
26h
Bucatini amatriciana
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min