Fancy smoked salmon and dill cream muffin

5.0 4 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
6 pieces

Ingredientes

Dill cream
  • cream cheese room temperature and cut into pieces (4 cm)
    250 g
  • fresh dill leaves only, chopped finely
    4 sprigs
  • fresh chives cut into pieces
    6 sprigs
  • baby pickled capers drained
    1 tbsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon juice
    20 g
  • full cream milk
    20 g
Muffin mixture
  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • zucchini cut into pieces (4 cm)
    100 g
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • self-raising flour
    300 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • mustard powder
    2 tsp
  • dried parsley
    1 tsp
  • dried dill
    ¼ tsp
  • dried chilli flakes (optional)
    ½ tsp
  • hot smoked salmon flaked into pieces (1 cm)
    200 g

Nutrição por 1 piece

Energia 647.2 kcal / 2707.9 kJ
Proteína 22.2 g
Gordura 43 g
Hidratos de carbono 43.4 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 24.5 g
Sódio 1415.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...