Dispositivos e acessórios
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
258.3 mg
Proteína
8.3 g
Energia
744 kJ /
177.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
Ghostly Pizza
2h 10min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Cherry Amaretto Dream
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Cranberry Almond Financier
1h
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min