Dispositivos e acessórios
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Coleslaw
-
radishes stems removed, in pieces (½ in.)3 oz
-
carrots in pieces (½ in.)3 oz
-
lacinato kale ribs removed, in pieces (½ in.)3 oz
-
red onion1 oz
-
olive oil1 oz
-
unsweetened almond milk plain1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tsp
-
Dijon mustard¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
BBQ Pulled Jackfruit
-
red onion in pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
bbq sauce3 oz
-
water1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chili powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jackfruit, canned in brine rinsed, drained14 oz
-
hamburger buns6
-
red onions thinly sliced, to serve3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
786.4 mg
Proteína
5.9 g
Energia
1308.5 kJ /
312.7 kcal
Gordura
9.1 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
53.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Healthier Eating
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Vegetarian Chili
50min