Dispositivos e acessórios
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Caramelised Onions
-
red onions thinly sliced in half moons300 g
-
light brown sugar30 g
-
unsalted butter cut in pieces25 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground cayenne pepper1 pinch
Risotto with Gorgonzola
-
shallot halved30 g
-
40 g extra virgin olive oilunsalted butter40 g
-
risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1007.3 mg
Proteína
12.8 g
Energia
2646.5 kJ /
633 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
51 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
99 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min