Dispositivos e acessórios
Spaghetti Vongole
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795.5 mg
Proteína
34.3 g
Energia
2510 kJ /
600.5 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Mustard Green Rice
35min
Wafu dressing
20min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Penne with Mussels
2h 5min
Miso Soup with Vegetables
30min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Miso Carbonara Udon
25min
Kung Pao Prawns
45min
Steamed Tofu
30min