Dispositivos e acessórios
Blackberry meringue cake
Preparação 35min
Total 3h 55min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds50 g
-
eggs 2 of the eggs separated4
-
unsalted butter softened200 g
-
self-raising flour200 g
-
milk100 g
-
caster sugar300 g
-
frozen blackberries defrosted150 g
-
cream of tartar1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Filling
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
blackberry jam4 tbsp
-
pure icing sugar for decorating (optional)
-
frozen blackberries defrosted100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
196.4 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2539.6 kJ /
604.7 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
60.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Treats
33 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meringue Easter Nests
3h 20min
Finger lime tarts
2h 30min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Little piggy faces
2h 30min
Hot orange chocolate on a stick
2h 50min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Hazelnut torte
3h 15min
Waffle cones
35min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min