Dispositivos e acessórios
Parmesan gelato
Preparação 15min
Total 4h 30min
25 pieces
Ingredientes
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (opcional)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
131.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
726.7 kJ /
173 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min
White balsamic reduction
40 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Red onion relish
50 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.