Dispositivos e acessórios
Parmesan gelato
Preparação 15min
Total 4h 30min
25 pieces
Ingredientes
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (opcional)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
131.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
726.7 kJ /
173 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Salsa verde
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Plum and cherry paste
5h 15min
Tartare sauce
10min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Black garlic and onion jam
55min