Dispositivos e acessórios
Parmesan gelato
Preparação 15min
Total 4h 30min
25 pieces
Ingredientes
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (opcional)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
131.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
726.7 kJ /
173 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yoghurt dressing
10 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Spiced almond eggnog
30 Min
Tartare sauce
10 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Frozen margarita
10 Min
Chimichurri
5 Min