Dispositivos e acessórios
Beef pierogi
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
237.3 mg
Proteína
22.3 g
Energia
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
73.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Croissants
16h
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Geode Cake
Nenhuma avaliação
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Margarita
5min
Beer Pickles
24h 20min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h
Banana sorbet
5min
Beer batter fish
40min