San bei ji (three cup chicken)

San bei ji (three cup chicken)

4.4 124 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
    1 - 2
  • sesame oil
    10 g
  • chicken winglets (see Tips)
    1000 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    40 g
  • dark soy sauce (see Tips)
    30 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    25 g
  • light soy sauce
    60 g
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
    1 - 2

Nutrição por 1 portion

Energia 613.8 kcal / 2577.8 kJ
Proteína 41.9 g
Gordura 46.2 g
Hidratos de carbono 8.2 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 13.7 g
Sódio 1640 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...