Dispositivos e acessórios
Pasta with lentils and sausage
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcional)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
684.4 mg
Proteína
23.2 g
Energia
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
66.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Leek and Potato Soup
40 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Chicken and mushroom rice
45 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Creamy potato mash
30 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Linguine marinara
30 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min