Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Preparação 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.3 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Gordura
11.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Triple chocolate muffins
20 dk
Macadamia chocolate cookies
45 dk
Blue cheese celeriac wonton cups
Değerlendirme yok
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
30 second cupcakes
25 dk
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2sa 40 dk
Sabrina's honey bush bars
40 dk
Burnt orange marmalade
14sa 20 dk
Best lemon drizzle cake
35 dk
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2sa
Zucchini cheddar slice
45 dk
Best ever carrot cake
1sa 35 dk