Dispositivos e acessórios
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
55.9 mg
Proteína
2.4 g
Energia
440.9 kJ /
105.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Beetroot salad
10min
Piccalilli
720h 35min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Toasted muesli
1h 40min
Chinese-style chicken
25min
Fresh tomato chutney
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Energy breakfast bars
40min
Magic bean chocolate cake
1h 40min