Versões compatíveis
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
ou wheat flour tortillas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4056 kJ / 969 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 137 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 17 g
- Sódio
- 2888 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Prawn Tacos
30min
Peach Iced Tea
2 Std.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Mexican Quinoa Salad
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Best Basic Houmous
5min