Dispositivos e acessórios
Vegetable Consommé with Gnocchi
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
936.9 mg
Proteína
13.8 g
Energia
1495 kJ /
357.3 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soup Season
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Caprese Omelette
30min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Jollof Rice
1h 20min
Pasta alla Nerano
40min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Grisons Barley Soup
55min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Orange Sponge Cake
1h
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min