Dispositivos e acessórios
Soula's Spanakopita
Preparação 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
290.2 mg
Proteína
8.5 g
Energia
965.6 kJ /
230.8 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Postcards from Greece
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Kumara pie
1h 45min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Berry chia jam
3h 15min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta gnocchi
2h
Spinach and chorizo filo pies
45min
Mushroom tart
50min
Spanakopita
2h 10min
Gnocchi
1h 40min