
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 garlic cloves to taste
- 100 g brown onion cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom cut into quarters
- 100 g zucchini cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 422.1 kcal / 1765.9 kJ
- Proteína
- 10.6 g
- Gordura
- 15.2 g
- Hidratos de carbono
- 61.9 g
- Fibra
- 7.2 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Sódio
- 770.1 mg
Receitas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Welsh Anglesey eggs
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Warm satay bowl
1h 10min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Mushroom and kale risotto
55min
Feta, spinach and potato frittata
1h