Dispositivos e acessórios
Creamy vegetable rice
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
medium-grain white rice200 g
-
button mushroom cut into quarters100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
frozen green bean100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
paprika1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water650 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
770.1 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1765.9 kJ /
422.1 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
61.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Potato and green pea curry
50min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Vegetarian nuggets
30min
ABC muffins
40min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min
Community fave brown rice salad
55min
Zucchini cheddar slice
45min