Dispositivos e acessórios
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Preparação 20min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
Chimichurri Mayonnaise
-
dried oregano1 Tbsp
-
sweet paprika1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh parsley to taste, thick stems removed, cut in pieces5 - 6 sprigs
-
lemon juice10 g
-
medium egg1
Turkey Breast and Salad
-
turkey breasts, skinless1000 g
-
medium eggs2
-
water800 g
-
frozen mixed vegetables600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
510.2 mg
Proteína
33 g
Energia
2366.2 kJ /
565.5 kcal
Gordura
42.7 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spanish Tortilla
1h
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Chicken with Peppers and Rice
1h