Buckwheat and Asparagus Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Asparagus Risotto

3.8 ( 6 avaliações )

Ingredientes

Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings

  • 70 g buckwheat
  • 200 g water plus extra for soaking
  • 10 g salt
  • 3 green asparagus
  • 30 g Parmesan cheese
  • 10 ice cubes

Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts

  • 60 g pine nuts
  • 50 g sunflower oil

Pickled Asparagus

  • 50 g caster sugar
  • 150 g vinegar
  • 100 g water
  • 3 green asparagus

Asparagus Jus

  • 200 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
  • 65 g liquid vegetable stock
  • 65 g double cream

Finalisation

  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 20 g mascarpone
  • 50 g unsalted butter diced
  • 3 green asparagus cut in small pieces (5 mm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
750 kcal / 3113 kJ
Proteína
20 g
Gordura
57 g
Hidratos de carbono
36 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
33 g
Sódio
1280 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas