Dispositivos e acessórios
Buckwheat and Asparagus Risotto
Preparação 20min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280 mg
Proteína
20 g
Energia
3113 kJ /
750 kcal
Gordura
57 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
33 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Pasta alla Nerano
40min
Asparagus Risotto
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Chickpea soup (Revithia)
Nenhuma avaliação
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Seafood Soup
Nenhuma avaliação
Pea and Mint Risotto
40min