Dispositivos e acessórios
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
29 mg
Proteína
2 g
Energia
533.6 kJ /
127.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fresh fig jam
55min
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Giardiniera
72h 20min
Bellini
5min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Poppy seed strudel
3h 15min
Don Pedro
5min