Dispositivos e acessórios
Camille carrot and almond cakes
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
90.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly Italian
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin loaf
1h 45min
Apricot macadamia biscuits
40min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Fruit and nut muffins
30min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Rosewater madeleines
30min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Apple and date cake
1h 30min
Coconut oat biscuits
45min
Apple cinnamon muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min