Dispositivos e acessórios
Gluten free fruit mince pies
Preparação 30min
Total 1h 15min
24 portions
Ingredientes
Pastry
-
blanched almonds60 g
-
coconut flour (see Tips)60 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting80 g
-
buckwheat flour (see Tips)140 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water50 g
-
egg yolks2
Filling
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
soft dark brown sugar40 g
-
dried cranberries100 g
-
raisins100 g
-
currants50 g
-
mixed peel30 g
-
dried blueberries40 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
orange zest (no white pith) and juice½
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
brandy60 g
-
egg lightly beaten, for brushing1
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
14.2 mg
Proteína
2.7 g
Energia
725.7 kJ /
172.8 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
22.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry bacon stuffing
10min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Hot cross buns
1h 40min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Saffron arancini
25h 25min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Brandy cream
15min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Amaretto biscuits
30min