Dispositivos e acessórios
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
970.7 kJ /
232 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Scallops with pea purée
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min