Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Preparação 10min
Total 20min
300 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
2 mg
Proteína
1 g
Energia
82 kJ /
20 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20min
Egipska pasta z bobu i pomidorów (ful)
40min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Obieranie młodych ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min