Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Proteína
- 9.4 g
- Hidratos de carbono
- 30.7 g
- Gordura
- 39.6 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 855.4 mg
Receitas alternativas
Jasmine rice
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Stewed prunes
55min
Yogurt with Spiralized Fruit
10min
Tomato and red lentil soup
30min
Boiled Eggs
20min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Moroccan bundt
1h 20min
Boston baked beans
30h 45min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min