Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2263 kJ /
540.9 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Power Muesli
25min
Gnocchi with Courgettes
20min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Tomato Rice Balls
40min
Mango Chia Pudding
4h 10min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Crab Briks
35min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Leftover Vegetable Houmous
10min
Best Basic Houmous
5min
Classic Banana Bread
1h 25min