Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2263 kJ /
540.9 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Lentil Salad
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Gnocchi with Courgettes
20min
Fish and Avocado Loaf
2h
Tzatziki
20min
Guacamole
5min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min