Dispositivos e acessórios
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
676.9 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Saffron Chicken Penne
30min
Gluten-free Bruschetta
3h
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Veal Pilaf
1h 25min
Rice with Duck
1h 5min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Spicy turkey skewers
1h
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min