Versões compatíveis
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sódio
- 63.8 mg
Receitas alternativas
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min