Dispositivos e acessórios
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red capsicum roasted, peeled and seeded600 g
-
garlic cloves2
-
tahini25 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
chicken breast fillets cut into 8 pieces400 g
-
water800 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained200 g
-
pattypan squashes cut into halves250 g
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated1
-
almonds roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
63.8 mg
Proteína
36 g
Energia
2062.5 kJ /
492.5 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Sweet potato lentil pie
50min
Chilli with corn bread
50min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Chicken pizzaiola
50min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Zucchini lasagne
1h 30min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min