Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Proteína
- 21.3 g
- Hidratos de carbono
- 32.8 g
- Gordura
- 24.5 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 677.5 mg
Receitas alternativas
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Mixed grain risotto
1h 25min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min