
Dispositivos e acessórios
Spinach and paneer curry (Diabetes)
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)200 g
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)90 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
fresh long green chilli thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into cheeks
Nutrição por 1 portion
Energia
417.5 kcal /
1742.5 kJ
Proteína
19.3 g
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
44 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
7.3 g
Sódio
161.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia