Dispositivos e acessórios
Spinach and paneer curry (Diabetes)
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)200 g
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)90 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
fresh long green chilli thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into cheeks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
161.8 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1742.5 kJ /
417.5 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetable Massaman curry
45 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 h
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 h
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Warm satay bowl
1 h 10 min