Dispositivos e acessórios
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238.3 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Gordura
11.7 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Grace's family biscuits
45 min