Versões compatíveis
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Proteína
- 10.8 g
- Hidratos de carbono
- 23.5 g
- Gordura
- 19.6 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 407.4 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Creamy vegetable rice
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and kale risotto
55min